Uhvaćen razbojnik koji je opljačkao trgovinu Popaj

Konferencija za medije u PU požeško-slavonskoj
(FOTO: Mario Nakić)

15.07.2011. | Mario Nakić
Pregleda: 4989

Službenici PU požeško-slavonske u suradnji s Interpolom i policijom Srbije utvrdili su kako je 28-godišnji državljanin Srbije počinio dva kaznena djela u Požegi prije više od godine dana, izvijestio je Krunoslav Kokić, policijski službenik za odnose s javnošću.

- Utvrđeno je da je 15. ožujka 2010. godine provalio u stan u Ulici Dragutina Tadijanovića u Požegi, ukrao ključeve za automobil Honda Civic te potom otuđio isti automobil. Nakon toga, 28-godišnjak se javio vlasniku ukradenog vozila i tražio veći novčani iznos ako želi da mu automobil bude vraćen, što je vlasnik odbio učiniti. Policija je pronašla ukradeni automobil dva dana kasnije u Mateševoj ulici - rekao je Kokić.

Isti je počinitelj 29. ožujka prošle godine provalio u trgovinu "Popaj" u Ulici Julija Kempfa u Požegi, gdje je prodavačici prijetio pištoljem. Udario ju je pištoljem po glavi, ona je uspjela pobjeći u skladište, a on je iz blagajne ukrao novac i pobjegao biciklom.


Neslužbeno doznajemo kako se sumnja da je 28-godišnjak imao pomagače pri činjenju ovih kaznenih djela, a za njima se još traga.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI