Prve dvije nagrade otišle u Italiju i Sloveniju (video)

10.07.2011. | Mario Nakić
Pregleda: 8972

Natjecanjem u preciznosti danas je završilo trodnevno Prvenstvo Hrvatske u vožnji dvoprega, jedinstveno takvo natjecanje u cijeloj regiji. Sva tri dana prvenstvo se na izrazito visokoj temperaturi održavalo na Hipodromu u Pleternici.

Na natjecanju je sudjelovalo 15 natjecatelja iz Hrvatske, Slovenije i Italije. U kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo, koje će se održati u kolovozu u Parizu, pobijedio je Talijan mađarskog porijekla Jozsef Dibak. On je bio najbolji u utakmici preciznosti i u ukupnom poretku. Na drugom mjestu je Slovenac Miha Tavčar, a treće mjesto osvojio je Anto Medvidović, član Konjičkog kluba Slavonac iz Slavonskog Broda. Medvidović je također pobijedio na hrvatskom prvenstvu.

Ovogodišnjem se natjecanju odazvao malen broj posjetitelja.
- Žao mi je zbog toga. Možda je na to utjecala promjena termina, a dio građana vjerojatno nije mogao doći zbog previsoke temperature. To je šteta jer ovakvo natjecanje nema nigdje drugdje na cijelom Balkanu - kazao je organizator Domagoj Katić iz Konjičkog kluba Pleternica za 034portal.


Prisutne je pozdravio pleternički gradonačelnik Franjo Lucić, koji je istaknuo kako u Slavoniji, a posebno u našem kraju, ljudi njeguju odnos konja i čovjeka.


Pogledajte počasnu vožnju pobjednika na kraju natjecanja:



FOTO Pogledajte fotogaleriju


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI