Abramovići u finalu pobijedili Jakšićane (foto)

Ulična košarka u Grabriku
(FOTO: S.I.M.)

07.07.2011. | S.I.M.
Pregleda: 9860

U sklopu Sportskih igara mladih u sportskoj dvorani Grabrik jučer je održano natjecanje u uličnoj košarci.

U kategoriji 1996. i mlađi  nastupile su tri ekipe, a najbolji su bili igrači ekipe Glavonje (Luka Grgurić, Marijan Bagarić, David Musil-Todorović, Ivan Potrebica) koji su dobili oba susreta.

U kategoriji 1993. i mlađi natjecalo se osam ekipa u dvije skupine po četiri ekipe. Sve tri pobjede u skupini ostvarile su ekipe «Abramovići» i «Jakšić United». Te dvije ekipe u polufinalu su također bile uspješne, Abramovići su rezultatom 21:5 dobili Višnju, dok je Jakšić United istim rezultatom lako prošao Eksere.


U finalu Jakšić United je samo na početku susreta pružio jači otpor da bi se kvalitetniji Abramovići kasnije odvojili i uvjerljivo slavili 21:10. Za pobjedničku ekipu «Abramovići» su igrali Kristijan Puharić, Luka Plešić, Leon Abramović i Lovro Popović, a za Jakšić United su drugo mjesto osvojili Vlado Bošnjak, David Čuljak i Kristijan Dumančić.



1. mjesto: Abramovići


2. mjesto: Jakšić United


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Izlazite li na glasanje u srijedu, 17.4.2024.?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI