ʺPožega će biti u svijetu poznata po tretiranju hemoroidaʺ

Željko Šeatović pokazuje svoj proizvod
(FOTO: Martina Smrzlić)

07.07.2011. | Martina Smrzlić
Pregleda: 7854

Ako ni po čemu drugom, Požega bi mogla postati poznata po alternativnim metodama borbe protiv hemoroida, tvrdi Željko Šeatović, čovjek koji je bioenergiju učio kod slavnog Zdenka Domančića.

Magneti u rektum

Šeatović proizvodi neobično pomagalo u borbi protiv hemoroida. Radi se o magnetima koji se smještaju u rektum te magnetskom indukcijom djeluju na venski sustav. Vraćajući elastičnost, pomažu u rješavanju problema zatezanja sfinktera kao i hipertrofije i povećanja prostate, pojačavajući cirkulaciju.


Suvremena tehnologija


- Svi koji su koristili Hemobalance, imali su pozitivna iskustva. Tretman traje od 10 dana do 4 mjeseca, ovisno o težini problema. Ovdje se radi o suvremenoj tehnologiji i vjerujem da će Požega postati poznata u svijetu po ovom proizvodu - rekao je Šeatović.

Dodaje kako magnetna biologija kao znanost postoji tridesetak godina, ali se još uvijek o djelovanju magneta na zdravlje premalo zna. Poznata su pozitivna djelovanja na zarastanje kostiju, čime se Nikola Tesla bavio iako još uvijek nisu poznati biološki mehanizmi toga djelovanja.

Korištene magnete poklonite prijateljima!

- Nakon rješenja problema s hemoroidima, nema potrebe bacati Hemobalance magnete jer oni nisu potrošeni, već ih sačuvajte ili poklonite nekome tko još uvijek ima probleme kojih ste se riješili. Ovaj proizvod služi za samopomoć kod kuće, a iskustva su pokazala da njegova primjena može dovesti do povećanja seksualne potencije kod muškaraca. Od drugih proizvoda, istakao bih Rajf-generator koji rješava probleme s bakterijama i virusima u organizmu - dodaje Šeatović.
 


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI