034 oglasnik

Mali oglasnik Požeško-slavonske županije

Još niste registrirani?Zaboravih zaporku

Ovaj oglas je istekao.

OSTALO
Prodaje se kemijska otopina SSD.

by Sljakico - objavljeno 24.10.2019. - oglas je aktivan do 21.04.2020.

Mjesto: Deluca
Tel: - E-mail: [email protected] - Pregleda: 337

Prodaje se kemijska otopina SSD. Opskrbljujemo najnovijim automatskim rješenjem ssd-a, univerzalnim kemijskim ssd-kemikalijama, aktivirajućim puderima i specijalizirali smo se za čišćenje svih vrsta crnog novca, bijelih nota, anti-povjetarca, žigosanih, označenih ili obojenih valuta. Rastavimo i ponovno aktiviramo smrznute kemikalije i nudimo 100% -tno čišćenje računa poput dolara, eura, funti i prijenos boja s rabljenih novčanica na nove bijele račune.

Certificirani stručnjaci za ČIŠĆENJE CRNOG NOVCA (CRNI DOLARI, EURO, KLUBOVI) stečeni dobitnicima nagradne igre, zaštitnim tvrtkama, kreditima, investicijskim fondovima i sljedećim Kinima kako bi se očistili SSD kemijskim otopinom AUTOMATIC, aktivacijskim prahom, živim prahom i drugim SSD kemijskim proizvodima . Mi smo glavni proizvođači SSD kemijskih rješenja u SAD-u i dobavljači SSD rješenja diljem svijeta za kemikalije za čišćenje crnog dolara, novčanice od crnog dolara, kemikalije za čišćenje crnog novca. Imamo na zalihi, 100% koncentrirano SSD rješenje za prodaju, a naša SSD cijena rješenja za naše kupce je pristupačna na temelju konkurentskih cijena tvrtke. Sve naše SSD kemikalije prodaju se s detaljnim priručnicima za iscrpne upute o tome kako koristiti SSD kemijsku otopinu bez tehničke pomoći.

 

AUTOMATSKI stroj za čišćenje novca koji se koristi unaprijed dostupan je i za IZNAJMLJIVANJE, PRODAJU i ponudu za OGROMNO IZNOSNO čišćenje. Neka vaše brige o potrazi završavaju danas jednom zauvijek.

Požega - portal Požeško-slavonske županije

Ukupno objavljeno oglasa: 3746; Aktivnih oglasa: 1165
Registriranih korisnika: 687

UVJETI KORIŠTENJA
POWERED BY 034 PORTAL