Veterani iz Zagreba i Rajsavca pokazali odličnu igru (video)

02.07.2011. | Mario Nakić
Pregleda: 3991

Veterani zagrebačkog Dinama, proslavljena generacija 1982-83. prvaka bivše Jugoslavije, igrali su jučer na igralištu u Rajsavcu kod Jakšića protiv veterana domaćeg istoimenog kluba. Iako su svi očekivali glatku pobjedu Zagrepčana, domaćini su također pokazali odličnu igru i uspjeli postići gol. Zagrepčani su na kraju pobijedili rezultatom 1:3.

Za 40. rođendan rajsavačkog nogometnog kluba, nekoliko stotina okupljenih gledatelja uživalo je u uistinu vrhunskom nogometu, a veterani su pokazali kako se nogomet nekada igrao, kada je tehnika bila puno važnija od brzine.

Od početka utakmice zagrebački su veterani počeli pritiskati, da bi već u 7. minuti Kozniku postigao prvi gol. Do kraja prvog poluvremena pao je i drugi zgoditak za modre, a strijelac je Gašpar.


Na početku drugog poluvremena, Zagrepčani su nastavili napadati te opet pogotkom Koznikua povećavaju vodstvo na 0:3. Domaćini se nisu predali i imali su nekoliko velikih prilika, no samo su jednu uspjeli iskoristiti. Jedini pogodak za Rajsavčane i konačnih 1:3 zabija Ivica Čuljak desetak minuta prije kraja utakmice.


Pogledajte neke trenutke iz utakmice i komentare predstavnika obiju ekipa:



FOTO #1 Fotolagerija 1: Utakmica
FOTO #2 Fotogalerija 2: Gledatelji


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI