Prijavljeno 17 ekipa, očekuje ih se još više

01.07.2011. | Mario Nakić
Pregleda: 5397

Udruga pripadnika Specijalne policije u Domovinskom ratu "Trenk" broji 210 članova. Osam pripadnika specijalne policije je poginulo i stradalo, a u njihovu se čast igra malonogometni turnir na igralištu restorana Sara u Babinu viru.

- Ovo je prva godina kako smo organizirali ovakav turnir, ali nastojat ćemo da on postane tradicija i da se održava svake godine. Danas je otvaranje uz prigodni zabavni program i utakmice limača te revijalne utakmice naših ekipa, a sutra je natjecateljski dio - kazao je Željko Grgić, predsjednik udruge Trenk za 034portal.

Na turnir se prijavilo 17 ekipa, a Grgić kaže kako očekuje da se sutra prijave još barem dvije. I pripadnici udruge Trenk će sudjelovati na turniru sa svojom ekipom. Na svečanom otvaranju nastupile su Požeške mažoretkinje, a svojim dolaskom događaj su upriličili načelnik Policijske uprave požeško-slavonske Nikola Janković i požeški gradonačelnik Zdravko Ronko.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI