Proslavljeni Dinamovci dolaze u Rajsavac

Veterani NK Dinamo Zagreb
(FOTO: PIXSELL)

30.06.2011. | Mario Nakić
Pregleda: 4891

Ako ste mislili da je nedavno gostovanje prvaka Hrvatske u Pleternici bilo vrhunac nogometnih događanja ovoga ljeta, prevarili ste se. Slijedi jednako zanimljiv spektakl najavljen za sutra (petak) u Rajsavcu kod Jakšića.

Za 40. rođendan Nogometni klub Dinamo iz Rajsavca u goste dovodi veterane Nogometnog kluba Dinamo iz Zagreba, i to onu proslavljenu generaciju 1982/83. Među najavljenim gostima koji će nastupiti na prijateljskoj utakmici s Rajsavčanima su Mlinarić, Cvitanović, Komljenović, Gašpar, Kosić i mnogi drugi proslavljeni Dinamovci. Igrat će protiv veterana domaćeg istoimenog kluba.

- Veselimo se dolasku u Rajsavac jer uvijek nam bude dobro u Slavoniji - kazao je Ismet Hadžić, igrač i voditelj ekipe veterana NK Dinamo Zagreb.


- Imamo između 40 i 65 godina i još uvijek igramo gotovo svakog vikenda. Dođemo gdje god nas pozovu, a najviše nas zovu u Slavoniju. Očekujemo pobjedu jer uglavnom pobjeđujemo, ali najbitnije je da utakmica bude dobra, da se nitko ne ozlijedi i da se poslije svi skupa dobro zabavimo - dodaje Hadžić, koji se i sada bavi profesionalno nogometom kao trener mladih igrača u Nogometnom klubu Lokomotiva.


Rajsavčani su svjesni snage gostiju, ali kažu da se neće predati.
- Realno je očekivati njihovu pobjedu, ali mi ćemo se boriti. I mi idemo s veteranskom ekipom, iako je naša ekipa nešto mlađa od njihove. U svakom slučaju, bit će zanimljiva utakmica za 40. rođendan našega kluba. Htjeli smo dovesti baš tu generaciju zagrebačkog Dinama, oni su bili prvaci i ostali su svima u lijepom sjećanju - rekao je za 034portal Josip Madaj, još znan kao Jura, veteran NK Dinamo iz Rajsavca i organizator utakmice.

Utakmica Veterani NK Dinamo Rajsavac - Veterani NK Dinamo Zagreb održat će se u petak na nogometnom igralištu u Rajsavcu s početkom u 18 sati. Cijena ulaznice je 20 kuna.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI