Požega dobila novu benzinsku postaju

Vlasnik Joso Kelem otvorio je benzinsku postaju Petrol u Požegi
(FOTO: Vjeran Blašković)

29.06.2011. | Vjeran Blašković
Pregleda: 9250

U Osječkoj je ulici na izlazu iz grada u 14 sati otvorena benzinska postaja Petrol koja uz sva standardna goriva nudi i LNG plin za automobile, što je treće mjesto u gradu gdje se može natočiti auto plin. Uz postaju je otvorena i četvrta samoposlužna praonica automobila u gradu.

Radi se o 47 benzinskoj postaji ove tvrtke u Hrvatskoj, a prema riječima vlasnika Joze Kalema u požešku postaju uloženo je ukupno 12 milijuna kuna. Posao je pronašlo 10-tak radnika.

Potpredsjednik gradskog vijeća Grada Požege Marijan Cesarik na otvorenju je rekao kako će građani našega kraja s novom benzinskom postajom dobiti novu vrijednost u ponudi i kvaliteti naftnih derivata i usluga.


Na otvorenju je prisutan bio i predsjednik Hrvatske udruge poslodavaca Ivan Ergović, inače i predsjednik uprave Nexe grupe koja je bila izvođač radova, a postaju je blagoslovio katedralni župnik Ivica Žuljević.


Gužva pred postajom trajala je nekoliko sati pred samo otvorenje jer je prvih tridesetak kupaca dobilo besplatan benzin.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI