Uhvaćeni kradljivci žice i željeza iz Gaja

Ilustracija: provala u kiosk
(FOTO: Sanjin Strukić/PIXSELL)

29.06.2011. | Mario Nakić
Pregleda: 2889

Iz policije javljaju kako je kriminalističkim istraživanjem nad dvojicom počinitelja starih 22 i 24 godine utvrđeno da su početkom ožujka ove godine u Gaju kod Lipika u Ulici Slavka Sudre na gradilištu farme za stoku provalili u drvenu baraku iz koje su ukrali škare za sječenje metala. Škarama su isjekli, a potom i otuđili veću količinu betonskog željeza i električni kabel dok su s paleta otuđili tonu i pol cementa. Time su oštetili 34-godišnjaka i tvrtku iz Zagreba za ukupno 15.000 kuna. Protiv njih slijedi posebno izvješće kao nadopuna kaznene prijave.

Policiji je prijavljena još jedna slična krađa. Iz dvorca u Kutjevu, u Ulici Zdenka Turkovića otuđena je veća količina bakrenih cijevi i električnih vodiča. Krađa se mogla dogoditi bilo kad tijekom zadnja dva mjeseca. Policijski službenici tragaju za počiniteljem, javlja Krunoslav Kokić, službenik za odnose s javnošću PU požeško-slavonske.





Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI