Tri kazališne predstave za djecu

Lutkarska predstava
(FOTO: Duško Jaramaz/PIXSELL)

28.06.2011. | V.B.
Pregleda: 4393

Predstavom za djecu "Glumci u zamci" koja će biti odigrana večeras u 18 sati u Gradskom kazalištu Požega započeti će 3. po redu Kazališni kampus u Požegi. U predstavi glume Nenad Pavlović i Petra Blašković.

Predstave za djecu će se održavati i sutra, a ulaz na sve predstave je slobodan. Kazališni kampus organiziraju Grad Požega i Umjetnička akademija iz Osijeka.

Sutra (29.6.) u 11 sati u Kazalištu će biti odigrana predstava za djecu "Muškarac koji je nosio poljubac". U predstavi glume, pjevaju i plešu: Petra Blašković, Franjo Tončinić i Nenad Pavlović.


U 20 sati u Kazalištu će se održati mimsko-dramska radionica s pjesmama Zdenke Marković te službeno otvaranje Požeškog kulturnog ljeta.


U atriju Muzeja u 21 sat odigrat će se lutkarska predstava "U potrazi za čudovištima" prema motivima S. Marijanovića. Dramaturgija i režija: Hrvoje Seršić. Igraju: Petra Blašković, Aljoša Čepl, Nastasja Flajc, Nenad Pavlović i Giulio Settimo.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI