Ukrali plinske boce, cugu, instalacije i bicikl

Lopovi su u Velikoj ukrali plinske boce
(FOTO: Hrvoje Jelavic/PIXSELL)

27.06.2011. | Vjeran Blašković
Pregleda: 4588

Praznično vrijeme lopove nije omelo kako bi činili ono što im najbolje ide, a niti policija nije odmarala.
Tako je između 21. i 24. lipnja provaljeno u ured predsjednika uprave trgovačkog društva u Kutjevu, ali lopovi ništa vrijedno nisu pronašli, pa ništa nisu niti ukrali.

Plinske boce završile u Veličanki

Lopovi su pak u Velikoj u noći sa subote na nedjelju razvalili lokot na benzinskoj postaji i ukrali plinske boce. Dio boca je pronađen uz Veličanku, a dio je ukraden i policija traga za lopovima.
U istoj noći provaljeno je u podrum zgrade u ulici Matije Gupca u Požegi iz kojega je ukraden bicikl marke Trek.


Ukrali vodovodne instalacije, policija ih pronašla


Policija je priopćila i kako je dovršeno kriminalističko istraživanje nad dvojicom počinitelja starih 23 i 37 godina kojom prilikom je utvrđeno da su unazad mjesec i pol dana u više navrata kroz podrumski prozor ulazili u  kuću u Požegi, u ulici Josipa Kozarca, vlasništvo 67-godišnjaka i njegove 62-godišnje supruge koji se nalaze na privremenom radu u inozemstvu.

Tom prilikom iz unutrašnjosti su otuđili razni alat, vodovodne instalacije, mini liniju i alkoholna pića. Dio predmeta su prodali, a dio je pronađen prilikom pretrage kuće kod 37-godišnjaka i biti će vraćen vlasniku. Protiv obojice slijedi kaznena prijava.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI