Peugeotom se okrenuo na krov i prošao bez ozljeda (foto)

Preokrenut automobil na križanju Filipovićeve i Dubrovačke ulice
(FOTO: Mario Nakić)

20.06.2011. | Mario Nakić
Pregleda: 7313

Pukom srećom nitko nije ozlijeđen, čak ni vozač, u prometnoj nesreći koja se dogodila danas oko 18 sati kraj groblja u Dubrovačkoj ulici.

Vozač peugeota vozio je niz brdo Ulicom Ivana Filipovića, ali se pri ulasku u križanje s Dubrovačkom ulicom uspio, vjerojatno zbog prevelike brzine i naglog kočenja, automobilom preokrenuti na krov. Izvukao se bez ogrebotine.

Kočio ručnom


- Kada sam silazio, noga mi je zapela za papučicu. Morao sam kočiti ručnom, zato je došlo do okretanja. Izgleda strašno jer je automobil na krovu, ali nikome se ništa nije dogodilo - kazao nam je vozač na mjestu nesreće.


Osim vozača, nije bilo više nikoga u automobilu. Srećom, u tom se trenutku nije našao nijedan pješak na pješačkom prijelazu gdje se automobil preokrenuo.

"Stavite na portal, cure će se javljati"

- Nećete to valjda staviti u novine? A, na portal? Može na 034, možda će mi se onda cure javiti - u šali je kazao momak koji se pola sata ranije prevrnuo automobilom na krov.








Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI