Ako imate informacije o Antoniji, zovite 192!

Antonia Bilić i fotorobot mogućeg otmičara
(FOTO: MUP)

17.06.2011. | M.N.
Pregleda: 2069

Policijska uprava požeško-slavonska izdala je priopćenje u kojemu se priključuje potrazi za nestalom maloljetnicom Antoniom Bilić, koja bi se mogla nalaziti bilo gdje u Hrvatskoj. Policijsko priopćenje prenosimo u cijelosti.

Deseti dan na području Republike Hrvatske traje intenzivno traganje na maloljetnom Antonijom Bilić.

Tijekom današnjeg dana pretraživati će se područje Drniša, a u pretrazi će, osim policijskih službenika biti uključen i policijski helikopter. Osim na ovome području, pretraga terena će se obavljati i na području Gospića i Zadra.


I nadalje su u tijeku provjere osoba koje, prema stalnim dojavama građana i policijskih službenika iz cijele Hrvatske, fizički sliče objavljenom foto-robotu. Do sada je poimenice provjereno preko 300 takvih osoba i za sada, nitko od njih nije doveden u direktnu vezu s nestankom maloljetne Antonije.


Pregledavaju se i analiziraju zapisi s nadzornih kamera na autoputu, graničnim prijelazima, benzinskim postajama, parkiralištima i slično, a do sada pregledani materijali se detaljno i analitički obrađuju. Provjeravaju se prijevozničke tvrtke, koje koriste teretna vozila slična traženom teretnom vozilu.

Zahvaljujemo se svima vama na mnogobrojnim dojavama i zajedničkoj želji za pronalaskom Antonije Bilić i pozivamo vas da se sa korisnim informacijama obratite najbližem policijskom službeniku, u najbližu policijsku postaju, putem mail adresa [email protected], [email protected], [email protected] na besplatan broj 192.

Krunoslav Kokić, službenik za odnose s javnošću PU požeško-slavonske





Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Izlazite li na glasanje u srijedu, 17.4.2024.?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI