Vozili unatoč zabrani upravljanja

Ilustracija: Stop! Policija
(FOTO: Petar Glebov/PIXSELL)

13.06.2011. | Mario Nakić
Pregleda: 2305

Policija je tijekom proteklog vikenda u Požegi uhvatila trojicu vozača koji su upravljali vozilima bez valjane vozačke dozvole.

U Ulici dr. Franje Tuđmana oko 20 sati zaustavljen je 41-godišnji vozač automobila marke Honda dubrovačkih registracijskih oznaka. Upravljao je vozilom dok mu je izrečena mjera zabrane te protiv njega slijedi kaznena prijava.

Istoga dana, samo sat vremena kasnije u Ulici svetog Roka u prometu je zaustavljen 24-godišnji vozač automobila marke Mazda novogradiških oznaka, koji je također upravljao vozilom dok mu je izrečena zabrana, a k tome je vozio pod utjecajem alkohola u organizmu (0,85 promila). Protiv vozača slijedi kaznena prijava i optužni prijedlog.


U nedjelju oko 1 sat poslije ponoći u Sokolovoj je ulici zaustavljen 27-godišnji vozač opela požeških registracijskih oznaka. Vozač ni u ovom slučaju nije smio voziti zbog zabrane. Utvrđena mu je prisutnost alkohola u organizmu u koncentraciji 0,88 promila. Budući da je prijetila opasnost da će nastaviti činiti prekršaj, smješten je u posebnu prostoriju Policijske uprave do otrežnjenja. Protiv njega slijedi kaznena prijava i obavezni prekršajni nalog, stoji u policijskom izvješću.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI