Radovi na kaptolačkom trgu gotovi do kraja mjeseca

Radovi na Trgu Vilima Korajca u Kaptolu
(FOTO: Općina Kaptol)

13.06.2011. | Mario Nakić
Pregleda: 3859

Iako je ugovoreni rok za dovršetak radova na raskrižju nešto duži, Trg Vilima Korajca mogao bi biti do kraja uređen već za Dan općine Kaptol 29. lipnja, najavio je načelnik Mile Pavičić.

Imovinsko-pravni odnosi

- Trenutačno su u tijeku tri vrste radova na području naše općine: raskrižje u Kaptolu vrijedni 2,5 milijuna kuna, projekt navodnjavanja vrijedan 3,5 milijuna i vodovodna mreža u Ramanovcima i Alilovcima vrijedna 2,2 milijuna kuna. Mi u Općini smo zadovoljni tijekom radova, koji se odvijaju prema planu. Imamo još za riješiti neke imovinsko-pravne odnose radi vodovoda, ali to nam je preostalo jer nas iz Tekije nisu na vrijeme obavijestili. Sada rješavamo takve probleme u hodu, kazao je Pavičić za 034portal.


Semaforizacija križanja

Raskrižje na Trgu Vilima Korajca je samim stanovnicima ovog mjesta od iznimne važnosti jer će povećati sigurnost u prometu. Uz rekonstrukciju, predviđeno je novo parkiralište, autobusno stajalište i semafori. Radove izvodi Niskogradnja Jurčak, a investitori su Županijska uprava za ceste i Općina Kaptol.


Adaptacija doma u Novim Bešincima

Osim radova koji su punom jeku, Općina je danas otvorila i natječaj za izvođača radova na adaptaciji društvenog doma u Novim Bešincima, za koji je Općina predvidjela 80.000 kuna iz proračuna. Dom se ne koristi često, ali adaptiran će dobro doći stanovnicima Novih Bešinaca za društvene manifestacije, smatra Pavičić.




Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI