Mjesec dana prije DOF-a: Poznat dio izvođača, ne i lokacija

Dirty Old Festival - arhivska fotografija
(FOTO: Mario Nakić)

13.06.2011. | Mario Nakić
Pregleda: 4964

Mjesec dana prije početka popularnog festivala alternativne glazbe, organizator još ne zna sa sigurnošću reći lokaciju na kojoj će se festival održati. Očito je da su se problemi nagomilali, od onih s vlasnicima livada na kojima se festival svake godine održavao, a pričalo se i o mogućem povlačenju sponzora.

Potvrđeni bendovi

Danas je objavljen dio popisa bendova koji će sigurno nastupati na ovogodišnjem, 12. po redu Dirty Old Festivalu: Dreadnoughts iz Kanade, Koffin Kats (SAD), Talco (Italija), Toasters (SAD/Španjolska), Overflow (Koprivnica), Atheist Rap (Srbija), Loš primjer (Požega), Debeli precjednik (Osijek) i Future Islands (SAD).

Vjerojatno na starom mjestu


- To je dio izvođača koji će nastupiti. Mjesto još ne znamo za sigurno, ali vjerujem da će biti na starim livadama kao i inače, rekao je organizator Igor Banjanin.


Trodnevni festival će se održati od 14. do 16. srpnja (od četvrtka do subote). Cijene karata još nisu poznate kao ni pretprodajna mjesta.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI