Marijan i Nikola u Plitvicama: Za 2 dana prešli 270 km

Marijan i Nikola na cesti, putuju prema Dubrovniku
(FOTO: Facebook)

12.06.2011. | Mario Nakić
Pregleda: 3951

Požeški biciklisti Nikola Banožić i Marijan Crnjac prešli su tijekom prva dva dana 270 kilometara. Prema zadnjim informacijama, oko 19 sati stigli su u Plitvice, gdje će prenoćiti kod prijatelja. Sutra dečki nastavljaju pedalirati rano u zoru, a do kraja dana vjeruju da će doći do mora.

- Jučer smo prešli 160, a danas još 110 kilometara, s tim da je današnja ruta bila puno teža. Odabrali smo okolni put. Išli smo preko Pakraca, Kutine, Siska i Petrinje. U Petrinji smo jučer prenoćili. Kampirali smo na jezeru kraj Kupe. Nikoli je pukla guma u Kutini, dok smo je zamijenili izgubili smo 20 minuta, ali osim toga sve je u redu i putovanje teče prema planu, kazali su Nikola i Marijan za 034portal.

Danas su prešli putem Banovine, preko Gline i Topuskog i onda 40 kilometara makadamskim putem gdje kažu da nisu vidjeli "žive duše".


- Sretno smo stigli do Plitvica i pozdravljamo naše obitelji, prijatelje i sve koji nas podupiru. Dobro smo i sve ide prema planu, sutra ćemo se okupati!, poručuju dečki.


FOTO Pogledajte fotogaleriju

034portal će nastaviti pratiti njihov put skroz do Dubrovnika.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI