Pleternica: Domaći natjecatelj pobijedio u kuhanju fiša

12.06.2011. | Mario Nakić
Pregleda: 10345

Jučerašnja Fišijada na pleterničkom stadionu u organizaciji udruge Pleternički ćoraci premašila je sva očekivanja. Uz 51 natjecatelja u pripremanju ribljeg paprikaša i desetak izlagača koji su prodavali svoje rukotvorine, više od 2.000 ljudi posjetilo je ovu manifestaciju. Tako je pleternička Fišijada uspjela zasjeniti ne samo jučerašnji Festival graševine u Kutjevu, koji je odvijao u isto vrijeme s deset puta manje posjetitelja, već i istu takvu manifestaciju koja se svake godine održava u Požegi.

- Možemo reći da smo zadovoljni. Među posjetiteljima bili su i planinari iz cijele Europe, koji su se našli usput u Pleternici tijekom Križnoga puta i svi su se lijepo zabavili. Za kraj manifestacije, nastupili su mladi tamburaški sastavi s pleterničkog područja, kazala je Marija Šarić, tajnica udruge Pleternički ćoraci.

Pobjednik u kuhanju fiša je Vlado Milković iz Pleternice. Osvojio je kotlić i osigurao sudjelovanje na državnom prvenstvu u Osijeku.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI