Unatoč lanjskom minusu, kafić će opet imati koncesionara

Kafić još uvijek čeka koncesionara
(FOTO: Mario Nakić)

10.06.2011. | Mario Nakić
Pregleda: 4417

Ove je godine bilo izgledno da nitko neće preuzeti koncesiju nad ugostiteljskim objektom unutar Gradskih bazena pa je upitno bilo zadržavanje cijene bazena, koja je dosad iznosila 5 kuna za djecu i 10 kuna za odrasle.

Međutim, u razgovoru s Dariom Anićem, čija je firma Cresco prošle godine plaćala koncesiju za vođenje kafića na bazenima, saznajemo kako se ipak i ove godine odlučio prijaviti na natječaj.
- Prošle godine smo bili u minusu. Koncesija je stajala 26.000 kuna plus PDV za cijelo ljeto, odnosno dva i pol mjeseca. Zbog lošeg vremena ni posjećenost bazenima nije bila prema očekivanjima pa se posao nije isplatio. Opet sam se prijavio na natječaj za koncesionara, cijena je ostala ista. Nekako se nadam da će ove godine biti ljepše vrijeme, rekao je Anić.

U ponedjeljak će završiti natječaj pa će se onda za sigurno znati tko će ove godine voditi ugostiteljski objekt jer postoji mogućnost da se nije samo Anić prijavio.


Ako vrijeme bude poslužilo, bazeni bi se trebali otvoriti u srijedu, 15. lipnja. Zasad nema informacija o eventualnoj promjeni cijene ulaza koja bi, prema svemu sudeći, mogla ostati ista kao prošlih godina.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI