Besplatan koncert Gazda u Zlatnom Lugu

Tamburaški sastav Gazde
(FOTO: Vjeran Zganec-Rogulja/PIXSELL)

10.06.2011. | Vjeran Blašković
Pregleda: 4783

Nedavno otvoreno turističko gospodarstvo Zlatni Lug u Emovačkom Lugu pored Požege  u nedjelju 12. lipnja će ugostiti mnoštvo zainteresiranih iz cijele Slavonije na prvim slavonskim sportskim igrama u bacanju kamena u dalj, hvatanju ribe rukom, skakanju u vreći, povlačenju užeta i penjanju po užetu. Događaj je otvoren za sve posjetitelje i svi su pozvani.

Pored toga bit će održani turniri u odbojci na pijesku i malom nogometu, a posjetitelji će moći gađati lukom i strijelom. Sportske igre počinju u 12 sati. Pobjednike turnira, kako najavljuje organizator, očekuju vrijedne nagrade.

Dobre zabave neće nedostajati jer istoga dana Zlatni Lug vam poklanja koncert tamburaškog sastava Gazde koji će početi u 17 sati.


Prijave za sportska natjecanja su još uvijek otvorena. Prijaviti se možete na broj 098 472 483 Leo, na mail [email protected] ili osobno na Zlatnom Lugu.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI