Kickboxeri se okitili srebrom i broncom

Tea Đakić i Filip Marušić s trenerom Igorom Krizmanićem
(FOTO: Bojan Miščević)

07.06.2011. | Bojan Miščević
Pregleda: 4493

Na juniorskom prvenstvu države u kickboxingu, održanom proteklog vikenda u Sesvetama, Tea Đakić i Filip Marušić dvoje su juniora požeškog kickboxing kluba Bushido koji su ostvarili veliki uspjeh i okitili se srebrnom i brončanom medaljom.

Tea je nastupila u kategoriji do 70 kilograma i izgubila u finalu, tako osvojivši srebro, dok je Filip nastupio u kategoriji do 67 kilograma, dogurao do polufinala, osvojio treće mjesto, te se okitio brončanim odličjem.

- Kako su ovim mladim sportašima ovo prve borbe na velikim natjecanjima, postignuti rezultati su i više nego dobri s obzirom da se radi o najtvrđoj disciplini u kickboxingu, K1 stylu. Tako je naš grad bogatiji za još dva državna odličja što je i odraz kvalitete rada s mladima u klubu, izjavio je Igor Krizmanić, trener i predsjednik kickboxing kluba Bushido.


Kod juniorki, iz Požege je još nastupila Patricia Mršić u kategoriji do 56 kilograma, dok su kod juniora nastupili Robert Marks i Tomislav Ivčetić u težinskoj skupini do 63,5 kilograma.







Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI