Neće biti završnice 1. kvalitetne lige mladeži

Mlađi pioniri Kluba mladeži NK Slavonija
(FOTO: NK Slavonija)

27.05.2011. | Bojan Miščević
Pregleda: 7471

Mlađi pioniri Kluba mladeži Nogometnog kluba Slavonija sutra u 9.45 igraju utakmicu posljednjeg, 30. kola 1. kvalitetne lige mladeži protiv mlađih pionira Nogometnog kluba Amater iz Slavonskog Broda.

Mlađi pioniri Slavonije su osigurali prvo mjesto na tablici sa 73 skupljena boda, samo 4 neriješena i nijednim izgubljenim susretom.

1. kvalitetna liga mladeži je na razini nogometne regije Slavonije i Baranje ovu sezonu bila podijeljena na ligu koju su igrale Požeško-slavonska i Brodsko-posavska županija na jednoj, te Osječko-baranjska i Vukovarsko-srijemska na drugoj strani. Nedavno je dopisom iz Povjerenstva Lige javljeno da se neće odigrati dodatni susret prvaka grupe B, u ovom slučaju NK Slavonija s prvakom grupe A, NK Osijek.


Hoće li biti uručenje pehara?


- Razočarenje djece je veliko, jer dva kola prije kraja su nam to obznanili. Radili smo puno, redovitost dolaska na treninge je bila gotovo stopostotna. Na početku sezone  dobili smo dopis da u završnicu idu dvije ekipe iz svake grupe, da bi u polusezoni dobili dopis da ide samo prvoplasirana, a sada da nema razigravanja. Vidjet ćemo hoće li netko doći sutra kad igramo zadnje kolo i uručiti pehar koji svaki prvak dobije na zadnjoj utakmici. Da ne spominjem da cijele sezone nisu ni tablicu mogli posložiti, ogorčen je Milan Krmar, trener mlađih pionira NK Slavonija.

HNS nije predvidio utakmicu prvaka

Odgovor smo dobili iz Osijeka u kojem Ante Vučemilović, povjerenik 1. kvalitetne lige mladeži kaže da se utakmica za kompletnog prvaka regije Slavonije i Baranje neće odigrati jer Hrvatski nogometni savez nije predvidio natjecanje prvaka regija u ovoj kategoriji.
 



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI