Požeški vrtićarci ove godine neće organizirano u Bašku

Odmaralište u Baškoj
(FOTO: PŠS)

25.05.2011. | Mario Nakić
Pregleda: 4629

Djeca iz požeških gradskih vrtića ove godine, čini se, neće ići organizirano u gradsko odmaralište u Baškoj na otoku Krku. Roditelji predškolske djece su se redakciji 034portala požalili kako su imali premalo vremena za donijeti odluku pa se zato nije prijavio dovoljan broj.

Ravnateljica Gradskih vrtića Požega Blanka Jurković potvrdila nam je informaciju kako je ove godine premalen broj roditelja prijavio svoju djecu za ljetovanje u Baškoj.

- Ponudu smo od koncesionara dobili sredinom svibnja i odmah smo je prezentirali svim roditeljima na sastanku. Oni su nam se požalili kako je ponuda stigla prekasno. Na kraju je prijavljeno samo šestero djece, od kojih pet u vrtiću Pod gradom i jedno dijete u Cvjetnoj livadi, rekla je ravnateljica Jurković za 034portal.


Od prošlog mjeseca koncesiju za požeško gradsko odmaralište u Baškoj ima Ženski košarkaški klub Plamen Požega, koji je preuzeo organizaciju. Cijena aranžmana u ponudi za dječje vrtiće je 1.300 kuna, odnosno 100 kuna više nego prošle godine. Prošle je godine iz ovih dvaju gradskih vrtića u Bašku išlo 30-ak mališana.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI