Mladi će predstaviti svoje radove u pješačkoj zoni

Udruga mladih Požar
(FOTO: Facebook)

24.05.2011. | Mario Nakić
Pregleda: 5197

Da Požega ima dosta mladih kreativaca, moći ćemo se uvjeriti u subotu. U pješačkoj zoni ispred suda bit će predstavljena izložba slika, fotografija i ručno izrađenog nakita te recitirana poezija uz gitaru ispred caffe bara Evergreen. Radi se o street-art happeningu Požarište - gdje gori? u organizaciji Udruge mladih Požar i u suradnji s Udrugom za zaštitu životinja Sirius.

Pritom će mladi pokušati naći novi dom za dva psa iz azila Sirius.

- Prvotna je ideja bila organizirati kulturno-zabavni događaj, a onda smo to odlučili spojiti s udrugom Sirius i pokušati udomiti pse koji nemaju vlasnike, rekao je Josip Pavičić, član Vijeća udruge Požar.


Udruga mladih Požar broji oko 120 članova, većinom srednjoškolaca i studenata s požeškog područja. Iako nižu zanimljive događaje i uvelike obogaćuju kulturni i zabavni život ovoga grada, zasad ne nailaze na razumijevanje gradskih otaca. Od Grada Požege nisu dobili ni kune pomoći, a kamoli da im ustupe prostor za pristojan rad, kako ne bi morali ovakve događaje više organizirati po kafićima, dodaje Pavičić.


Izložba "Požarište - gdje gori?" će se održati u požeškoj pješačkoj zoni ispred suda i caffe-bara Evergreen u subotu s početkom u 17 sati.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI