Zvečevačko jezero nagodinu opet postaje kupalište

Jezero u Novom Zvečevu
(FOTO: UŠRIDR Požega)

22.05.2011. | Mario Nakić
Pregleda: 11930

- Dobili smo jezero u zakup i naša je dužnost da ga uređujemo i da se brinemo o njemu. Članovi naše udruge trenutačno rade na tome, ali vjerujem da ćemo do kraja godine sve urediti i da će jezero biti iduće sezone otvoreno za sve posjetitelje, rekao je Zoran Buranji, predsjednik Udruge sportskih ribolovaca invalida Domovinskog rata Požeško-slavonske županije za 034portal.

Vlasnik nema nikakvih planova

Jezero u Novom Zvečevu, općina Brestovac, u vlasništvu je zagrebačkog poduzeća Končar-elektroindustrija d.d., iz kojega su nam kazali kako oni nemaju nikakvih planova da ga preurede ili dovedu u prijašnje stanje, a koncesiju za korištenje jezera dobila je spomenuta udruga.


Ondje je već izgrađeno uzgajalište za ribe, a uz njega će na postojećem jezeru biti uređeno kupalište, prostor za kampiranje, roštilj i ugostiteljski objekt.


Već se javljaju turisti

- Kupalište će biti otvoreno za sve posjetitelje, a tko bude želio doći kampirati morat će se samo kod nas najaviti i pridržavati pravila parka prirode. Već nam se javlja dosta ljudi iz drugih dijelova zemlje zainteresiranih da dođu jer taj je prostor Bogom dan, dodaje Buranji.

Besplatni peeling tijela

Osim Bogom danog mjesta za kvalitetan i miran odmor, zvečevačko jezero može poslužiti i za besplatni peeling tijela, u što se Buranji, kaže, i osobno uvjerio.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI