Županijski derbi u Pleternici

ŠNK Slavonija - NK Hajduk (Pakrac) 3:0
(FOTO: Bojan Miščević)

20.05.2011. | Bojan Miščević
Pregleda: 1783

Nogometaši Nogometnog kluba Slavija dočekuju županijskog ligaškog kolegu Nogometni klub Lipik u 17 sati u Pleternici na nogometnom stadionu Stjepan Zdenko Šivo, u 31. kolu 3. hrvatske nogometne lige - istok.

Lipik trenutačno drži 11. mjesto na tablici sa skupljenih 38 bodova i ne može puno ni gore ni dolje, dok bi Slavija ovom pobjedom stigla peto Đakovo. U slučaju kiksa Đakovčana, koji dočekuju Belišće, Slavija bi se pobjedom izjednačila na tablici s 53 skupljena boda.

4. hrvatska nogometna liga

Nogometni klub Slavonija iz Požege na stadionu kraj Orljave sutra dočekuje Nogometni klub Višnjevac s početkom u 17 sati u 31. kolu 4. hrvatske nogometne lige.


Slavonija je trenutačno na 13. mjestu na tablici, no eventualnom pobjedom protiv trećeplasirane momčadi lige bi napravili veliki korak prema prvih šest mjesta jer Slavonija ima 39 bodova, dok osmoplasirani Zrinski 41 bod.


Nogometni klub Hajduk iz Pakraca u istom kolu dočekuje fenjeraša Nogometni klub Slogu iz Nove Gradiške, također u 17 sati na gradskom stadionu. Hajduci su još u boljem položaju od Slavonaca jer su oni na 10. mjestu tablice s 41 skupljenim bodom.

Očekuju nas dva iznimno zanimljiva i napeta kola 3. i 4. hrvatske nogometne lige.




Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI