Požega: Asfaltirana Ulica 123. brigade

Svečano otvaranje Ulice 123. brigade
(FOTO: Grad Požega)

18.05.2011. | M.N.
Pregleda: 11863

Stanovnici Ulice 123. brigade u predjelu Praulje dobili su asfalt. Danas su završeni radovi na asfaltiranju 250 metara ovoga dosad makadamskog puta.

Vrpcu je pred okupljenim stanovnicima prerezala jedna od najmlađih stanovnica ulice Danijela Zeljko uz gradonačelnika Zdravka Ronka.

Radove je izvodila tvrtka Jurčak niskogradnja, a trajali su ukupno dva tjedna. Grad Požega je za asfaltiranje iz proračuna izdvojio 248.425 kuna, objavljeno je na službenim gradskim stranicama.


Grad plaća duplo skuplje nego ŽUC


Zanimljivo bi bilo usporediti cijenu ovih radova, jer ispada da jedan metar asfalta stoji oko tisuću kuna kada ga plaća Grad Požega, s radovima na asfaltiranju županijske ceste između Stare Lipe i Jaguplija.
Županijska uprava za ceste je, naime, za dionicu od 1.800 metara izdvojila 900.000 kuna, što znači da ŽUC plaća dvostruko manje od Grada Požege ili 500 kuna po metru ceste.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI