Filip dao stotinama motorista znak za start (video)

Dan motora 2011
(FOTO: Mario Nakić)

15.05.2011. | Mario Nakić
Pregleda: 11871

Motociklisti su napunili požeški glavni trg, kako bi po osmi put počasnom vožnjom po gradu odali počast svim poginulim kolegama, kao i drugim stradalnicima u prometu. Današnji program za Dan motora obogaćen je dodatnim sadržajem. Tako su se, uz druženje stotina motorista, djeca natjecala u vožnji biciklom, nastupili su breakeri plesnog kluba Incerum, žurne su službe izvele zadivljujuću pokaznu vježbu, a građani su se mogli informirati na policijskom štandu o što sigurnijem sudjelovanju u prometu.

Počasnu vožnju otvorio je Filip, 12-godišnji sin Mladenka Krstanovića, legendarnog požeškog snimatelja i motociklista, stradalog u prometu, po kojemu je počasni krug dobio ime. Filip je sudjelovao u vožnji, na stražnjem sjedalu Darka Bužančića, predsjednika udruge Dan motora i organizatora ovog događaja. Program su svojom nazočnošću i uvodnim govorom blagoslovili požeški gradonačelnik Zdravko Ronko i današnji gost u našem gradu, hrvatski predsjednik dr. Ivo Josipović.

Pogledajte start počasnog kruga:




Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI