Tradicija na livadama se nastavlja: Dođite na GoodInPapuk!

Jakov Vukašinović, Dražen Kljajić, Kristijan Domić i Marko Miletić
(FOTO: Iz priv. kol. D. Kljajića)

04.07.2013. | Mario Nakić
Pregleda: 10749

Legendarni Dirty Old Festival ove godine neće biti održan. Ta je informacija potakla mlade mještane Velike da nešto učine kako se tradicija okupljanja mladih na veličkim livadama svake godine drugog vikenda u srpnju ne bi prekinula. Četvorica Veličana odlučila su pokrenuti novi festival koji, kako kažu, neće biti kao DOF, ali će se oslanjati na dobru, staru tradiciju urbane i alternativne glazbe, kampiranja i zabave uz prirodu.

- Kako je DOF odjavljen praktički u zadnji trenutak, nismo imali previše vremena za organizaciju. Odlučili smo nešto učiniti, tek toliko da se ne ugasi tradicija. Ove godine možda neće biti ništa veliko i spektakularno, ali cilj nam je pripremiti teren za sljedeću godinu - rekao nam je Dražen Kljajić. Osim njega, u organizaciju novog veličkog festivala nazvanog GoodInPapuk, uključili su se Jakov Vukašinović, Kristijan Domić i Marko Miletić.

Prvi GoodInPapuk festival najavljen je za petak i subotu, 12. i 13. srpnja. Najavljen je bogat program koji će trajati tijekom cijelog vikenda. U petak je okupljanje, "chillanje" uz glazbu, frizbi i druge zabavne sadržaje. Navečer nastupaju rock bandovi Hysteria iz Osijeka, The Rock Flock (Pleternica/Zagreb) i Junkyard Dog (Požega). Moguće je da će nastupiti još pokoji lokalni band. U subotu poslijepodne dijelit će se besplatni grah za posjetitelje, najavljen je zabavni sadržaj uz igre (hvatanje ribe u bazenu, bacanje kamena s ramena, kupanje u blatu, povlačenje užeta, utrke s vrećama...). Navečer nastupaju gosti iz Sarajeva koji će nam donijeti reggae atmosferu: MaJaBa i DJ Ahmaad (reggaeton, dubstep). Cijena ulaza, odnosno donacije, je simbolična - samo 20 kuna.


- Općina Velika nam je na čelu s načelnikom Vladom Bobanom izašla u susret i pružila potporu u organizaciji. Za ovaj, prvi put, sve je na dobrovoljnoj bazi. Izvođači dolaze podržati događaj i da se ne ugasi tradicija. Važno nam je pripremiti teren za nagodinu - dodaje Kljajić.




Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI