Ivčetić opet na postolju: Nakon Hrvatske osvojio Balkan

Tomislav Ivčetić osvojio je zlato u Tešnju
(FOTO: KBK Bushido)

17.06.2013. | Mario Nakić
Pregleda: 4727

Tomislav Ivčetić iz Vetova, 18-godišnji borac požeškoga Kickboxing kluba Bushido nastavlja pobjednički niz. Nakon dvostruke titule juniorskog prvaka Hrvatske, jučer je osvojio zlato i na međunarodnom turniru "Balkan Open" u Tešnju (BiH).

Tomislav je nastupio u disciplini low kick, kategoriji do 67 kilograma. Dominirao je u svim mečevima. Prvi meč je protivnik predao bez borbe, u drugom je meču uvjerljivo deklasirao suparnika iz Srbije, a u finalu se borio protiv domaćeg natjecatelja iz BiH. Tomislavu nije bilo nimalo lako jer je prepuna dvorana navijala za svoga, domaćeg favorita, ali to ga nije omelo na putu do još jednog zlata. Presudom sudaca 2:1 zlato je pripalo požeškom borcu.

Osim Ivčetića na ovom je natjecanju nastupila još jedna članica KBK Bushido, požeška seniorka Tea Scania Đakić. Ona je također u disciplini low kick, kategoriji do 65 kilograma osvojila 3. mjesto i brončanu medalju. Na turniru je sudjelovalo preko 400 natjecatelja iz 12 zemalja.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Izlazite li na glasanje u srijedu, 17.4.2024.?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI