Dan motora: Bužančić najavljuje program bogatiji no ikad

Dan motora 2009
(FOTO: Udruga Dan motora)

11.05.2011. | Mario Nakić
Pregleda: 3510

Pod geslom "Naš je moto spriječiti stradanja u prometu", udruga Dan motora će ove godine uz osmi po redu Počasni krug "Mladenko Krstanović", koji se vozi za sve poginule motocikliste i druge stradalnike u prometu, organizirati i najbogatiji zabavno-edukativni program dosad.

Prvi put žurne službe

Stoga će u nedjelju na Trgu Svetog Trojstva biti zanimljivo tijekom cijelog dana. Prijepodne se održava biciklijada za djecu do 15 godina. U podne je proglašenje pobjednika, a potom nastupa požeški breakdance-klub Incerum. Za 13 sati najavljena je pokazna vježba žurnih službi.


- To će biti posebno zanimljivo. Djelatnici DUZS-a, vatrogasci i Hitna pomoć će izvesti vježbu, što će ujedno značiti otvorenje počasnog kruga. Očekujemo barem dvije stotine motorista koji će sudjelovati, najavljuje Darko Bužančić - Blacky Jr., predsjednik udruge Dan motora i glavni organizator događaja.


Freestyle stunt show

Počasni krug će svečano otvoriti požeški gradonačelnik Zdravko Ronko. Za 14 sati najavljena je prezentacija kartinga i mini-moto vožnje motorima, skuterima i quadovima. Matija B. iz Slavonskog Broda će potom izvesti "freestyle stunt show" pred okupljenima, a tu su još razne moto-igre. U svakom slučaju, puno dobrih razloga da Požežani u nedjelju izađu do Trga i uživaju u bogatom programu.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI