Tea i Tomislav prvaci Hrvatske u low kicku

Tomislav Ivčetić pri proglašenju pobjednika u Šibeniku
(FOTO: KBK Bushido)

20.05.2013. | Mario Nakić
Pregleda: 4758

Na državnom prvenstvu u low kicku, održanom proteklog vikenda u Šibeniku, nastupilo je troje natjecatelja požeškog Kickboxing kluba Bushido.

Požežanka Tea Scania Đakić je osvojila prvo mjesto i zlatnu medalju među senirkama u kategoriji do 65 kg te je postala nova prvakinja države u ovoj disciplini. Isti uspjeh ostvario je njezin klupski kolega Tomislav Ivčetić iz Vetova, koji je osvojio prvo mjesto među juniorima u konkurenciji do 67 kg.

Tomislav je dominirao kroz sva tri meča odličnim nožnim i ručnim tehnikama, a u finalu mu je protivnik bio domaći predstavnik iz Šibenika, što je stvaralo dodatnu težinu u nastupu pred prepunom dvoranom. Tomislav je sada dvostruki državi prvak u kickboxingu jer je nedavno osvojio titulu juniorskog prvaka u disciplini K1.


Ovim titulama Tomislav i Tea ostvarili u plasman na europsko prvenstvo u low kicku. Treći predstavnik požeškog kluba, junior Pero Marić nije uspio doći do postolja, ali s obzirom da se radi o mladom borcu koji još dvije godine može nastupati među juniorima, za njega će sigurno biti još prilika.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI