Najspretniji vozači se okušali na glavnom trgu (video)

12.05.2013. | Aleksandar Grlić
Pregleda: 13664

Prvenstvo regije sjever u spretnosnim vožnjama u organizaciji Automoto kluba Požega i SB Autosport na Trgu Sv. Trojstva privuklo je natjecatelje od Čakovca do BiH, kao i velik broj Požežana.



- Došli smo vidjeti kakva je staza i pozvati ljude kod nas. Vidim da je atmosfera dobra, očekujte nas i iduće godine - rekao nam je Vedran Ključanin iz Zenice. - Ne čine ga naljepnice bržim, na motoru nisam ništa radio, slikovi naprijed i nazad ćelave gume, ostalo je vještina koje imam jer sam drugi u državi - dodao je o svom Cliju.





Trostruki prvak BiH u ocjeno-spretnosnim vožnjama (OSV) došao se okušati u Požegi, pred kraj svoje karijere.

- Moj cinquecento nema nikakve veze s običnim osim izgleda, sve sam mijenjao od motora, mjenjača, kočnica do auspuha...Ali prodajem ga jer namjeravam završiti trke. Ženio bih se i pravio bih kuću, mogao bih i nastaviti da mi je svaka trka ispred kuće - našalio se Zlatan Dželilović iz Jajca kojemu je ovaj bio ispit malo kratak.



Uz natjecanje organizirana je izložba motocikla Oldtimer kluba Požega, ispred Gradske kuće vozio se karting, moglo se registrirati bicikle i razgledati policijsku opremu.

Rezultati (dodano 13. svibnja)

Prvak Sjeverne lige u ukupnom poretku bio je Hrvoje Čižmek (AMK Dugo Selo), ujedno prvi u klasi I. Slijedio ga je prvak klase II. Ivan Gašparović (AK Dubrava), a treći je Ivan Vadla iz AK Stubaki. U klasi III. prvi je bio Petar Čosić (AK Sibinj), IV. Robert Puhanić (AMKK Cobra), a Patrik Zubić iz AKK Zanatlija u klasi Junior. Najuspješniji klubovi su bili AK Dubrava, SB Autosport Slavonski Brod i AMK Dugo Selo. Nagradu Požege 2013. odnio je Zlatan Dželilović iz Jajca, drugi je Ivica Malić (SAK Komotin), a treći Edmin Aganović (ZAK Zenica).

FOTO Pogledajte fotogaleriju.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI