Nestao muškarac iz Ožegovaca: U potragu se uključio GSS

Nenad Arsenić
(FOTO: PU požeško-slavonska)

08.04.2013. | Mario Nakić
Pregleda: 8971

Policiji je danas prijavljen nestanak osobe s pakračkog područja. Radi se o Nenadu Arseniću, 47-godišnjaku iz Gornjih Grahovljana s boravištem u Ožegovcima.

Arsenić je posljednji put viđen u petak u Ožegovcima, kada se udaljio od kuće. Visok je 160 centimetara, ima crnu valovitu kosu, svijetloplave oči i brkove, a u trenutku nestanka nosio je bordo majicu, kariranu košulju, crne hlače i zelenu vojnu jaknu. Na glavi je nosio šubaru, a na nogama crne gumene čizme.

U potragu su se uz policiju uključili i pripadnici požeške stanice GSS-a koji trenutačno pročešljavaju teren u obližnjoj Španovici.


- Pretražujemo šire područje na relaciji Branešci - Ožegovci - Gornja Šumetlica jer se prema informacijama koje imamo ovuda uglavnom kretao. Potraga nam je znatno otežana jer se radi o minski sumnjivom i često miniranom terenu - rekao nam je Dražen Mlinarić, pročelnik GSS stanice Požega.


Policija moli građane koji imaju informacije o tome gdje bi se Nenad Arsenić mogao nalaziti, da nazovu 192.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI