ʺU Bašku je uloženo 400.000 kunaʺ

Odmaralište u Baškoj
(FOTO: PŠS)

05.05.2011. | Mario Nakić
Pregleda: 8571

"Nije istina da je odmaralište u Baškoj u lošem stanju. Tako je u unutrašnjosti, no zgrada izvana je renovirana. Grad Požega je u nju tijekom zadnjih par godina uložio 400.000 kuna", kaže Željko Mitrović, tajnik Požeškog sportskog saveza.

Objavljene arhivske fotografije

- Obnovljen je krov i stolarija. Fasada je ožbukana i oličena, a fotografije objavljene u prošlom članku 034portala su stare više godina pa se može steći dojam kako je odmaralište zapušteno, a nije. Stoga vam šaljem nove fotografije, da čitatelji mogu vidjeti u kakvom je zgrada danas stanju. Požeški sportski savez je bio zadnjih pet godina zadužen za brigu o odmaralištu, ali non-stop smo na njemu radili, tvrdi Mitrović.


Nije zabranila već naložila da se mora renovirati


Tajnik PŠS-a nije oduševljen ni izjavom Vladimira Englmana, tajnika ŽKK Požega, da je inspekcija prošle godine zabranila rad kuhinje.
- Inspekcija je posjetila odmaralište. Nije zabranjen rad u kuhinji, već su nam samo naložili da se kuhinja mora renovirati, modernizirati do sljedeće sezone, odgovorio je Mitrović.




Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI