Nogometaši Sulkovaca skupili skoro 9 tisuća kuna za Anu

Humanitarna nogometna utakmica za teško oboljelu Anu Kakuk
(FOTO: Dušan Mirković/PIXSELL)

07.03.2013. | Domagoj Katić
Pregleda: 11951

"Nadmašili smo vlastita očekivanja. Prvotni plan nam je bio prikupiti 2.500 kuna, koliko je dostatno za troškove mjesečnog liječenja, a mi se evo prema prvim pokazateljima približavamo iznosu od 9.000 kuna. Još nismo sve zbrojili, tako da nemamo točan iznos, ali smo presretni - kaže Franjo Stanišić, igrač Nogometnog kluba Sulkovci koji je nakon što je pročitao članak o Ani Kakuk pokrenuo inicijativu za odigravanjem humanitarne utakmice između njegovog kluba i NK Marsonia iz Slavonskog Broda.



Kaže kako je na utakmici u Sulkovcima bilo više od 300 ljudi, ali je "planulo" svih 800 karata koje su pustili u prodaju. - Drago nam je da je bila i Ana s obitelji, pogotovo jer je izvela početni udarac - kaže Stanišić.





Iako rezultat u utakmici koju su organizirali NK Sulkovci i Grad Pleternica pada u drugi plan, spomenimo i da je utakmica završila rezultatom 1:2 u korist hrvatskih trećeligaša iz Slavonskog Broda.



FOTO Pogledajte fotogaleriju.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI