Opsežni radovi: Bez struje će ostati brojne ulice i naselja

HEP - logo
(FOTO: ilustracija)

28.02.2013. | Aleksandar Grlić
Pregleda: 9694

Zbog opsežnih radova će sutra (petak) bez opskrbe električnom energijom privremeno ostati brojne ulice i naselja diljem Požeško-slavonske županije, javljaju iz HEP-a.

U Požegi će doći do prekida u opskrbi električnom energijom u dijelu Primorske i Antuna Mihanovića od 9 do 12 sati, a od 11 do 14 dijelovima Orljavske, Zrinske, Frankopanske, Pavla Radića, Milke Trnine i Eugena Podupskog.

Dio ulice Vinkomir u Kutjevu će ostati bez struje od 9 do 11 sati.


Na pakračko-lipičkom područiju prekida bi moglo biti od 10 - 12 sati. U Prekopakri će do prekida doći u djelovima ulica Dr. Ante Starčevića, Vinka Rehaka, Stjepana Širca, Matkovac, Stjepana Radića, 30. svibnja, u Pakracu  u dijelu Ulice kneza Domagoja, a Lipiku u ulicama Matije Gupca, Ivana Gorana Kovačića, Ruđera Boškovića i Staklanski put. Bez struje će privremeno biti i Filipovac i Klisa.


Kako javljaju iz Županijskog centra 112 Požega, ovi radovi su planirani. Detaljan popis sa kućnim brojevima možete pogledati ovdje.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI