Županija primila 87 zahtjeva, stipendije će dobiti 17 studenata

Zgrade Županije i HZJZ-a na adresi Županijska 7 i 9 založene su u Hypo banci
(FOTO: Mario Nakić)

22.01.2013. | Mario Nakić
Pregleda: 9119

Kao i svake godine, velik je interes studenata za stipendije. Dok su naši gradovi i općine obznanili svoje ovogodišnje stipendiste, Požeško-slavonska županija još nije. Javio nam se čitatelj s pitanjem zašto i kada će biti poznati županijski stipendisti pa smo odgovor potražili u Uredu župana.

- U Županiju je pristiglo 87 zahtjeva za stipendiranje. Ove godine ćemo prema županovoj odluci podijeliti 17 stipendija, a povjerenstvo se još nije sastalo pa zato još nismo objavili rezultate. Upravo danas je najavljen sastanak na kojem će se odlučiti o stipendistima. Oni koji prođu, dobit će poziv za potpisivanje ugovora u Županiji - rekao nam je Slaven Paponja, viši savjetnik za odnose s javnošću u Uredu župana, dodavši kako neće biti kasno ni ako u veljači budu objavljeni dobitnici stipendija.

Županija će ove godine svojim stipendistima 10 mjeseci isplaćivati po 800 kuna. Novac za tu svrhu je osiguran u proračunu i to nije problem, tvrdi Paponja.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI