Četrdesetak ekipa natjecat će se za 37,5 tisuća kuna

Organizatori i voditelji turnira: Krešimir Čuljak, Jurica Bešlić i Željko Mitrović
(FOTO: Domagoj Katić)

29.11.2012. | Domagoj Katić
Pregleda: 9344

Tradicionalni Božićni malonogometni turnir u Grabriku u organizaciji Požeškog sportskog saveza ove će godine početi 21. prosinca i trajat će do 6. siječnja iduće godine. Razlog tomu je podudaranje s malonogometnim turnirom u Slavonskom Brodu, ali i obveze koje u ranijem terminu imaju studenti i srednjoškolci. Fond nagrada je 37.500 kuna, od čega će pobjednik turnira dobiti čak 20.000 kuna.

- Iako se financijska konstrukcija turnira zatvara isključivo ulazom i kotizacijama, nismo ih mijenjali jer smo svjesni kriznih vremena u kojima se nalazimo. Nadamo se da ćemo održati kvalitetu prošlogodišnjeg turnira i očekujemo između 35 i 40 ekipa. Svaka ekipa će odigrati minimalno 3 utakmice, a one koje izbore plasman u skupini idu u osminu finala - kaže Jurica Bešlić, voditelj turnira.

Prijave za turnir kreću od ponedjeljka, a kotizacija za fond nagrada iznosi 600 kuna, za veterane 400, dok će mladež plaćati 200 kuna po ekipi. Izvlačenje će biti nakon dan nakon zadnjeg roka za prijavu koji je 19. prosinca.


Bešlić naglašava kako je generalni pokrovitelj Grad Požega koji je ustupio dvoranu Grabrik bez naknade. - Da bismo napravili veći turnir i dobili ekipe iz šireg dijela Slavonije potrebno je podići fond nagrada - dodaje Bešlić.


Veterani i mladež će za svoje plasmane dobiti pehare, diplome i medalje za 4 najbolje ekipe u svakoj kategoriji, a osigurane su i posebne nagrade u glavnoj kategoriji turnira za najboljeg igrača, strijelca i vratara. Cijena ulaska u Grabrik bit će 10 kuna do polufinala, kada će iznositi 15 kuna.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI