Nakon tri mjeseca odlučili pokositi uz prigradske ceste (foto)

Pokošena trava na cesti prema Alagincima
(FOTO: Čitatelj)

04.10.2012. | Mario Nakić
Pregleda: 7389

"Početak listopada presudit će ne samo lišću nego i travi koja je odgovornim službama u Gradu uspješno odolijevala cijelu godinu", poručuje čitatelj koji nam šalje ove fotografije iz Alaginaca nadomak Požege.

Samo tri i pol mjeseca trebalo je gradskoj komunalnoj službi da donese odluku o košnji trave uz ceste u prigradskim naseljima. Podsjetimo, čitatelji su u više navrata još početkom ljeta preko 034portala upozoravali na visoku travu koju nitko ne kosi u gotovo svim prigradskim mjestima Grada Požege.




Bezuspješno. Grad tada nije reagirao. Budući da su ove ceste još donedavno bile u nadležnosti Županijske uprave za ceste, a od prošle godine su prenesene na Grad Požegu, gradska ih služba još nije službeno preuzela pa se dogodilo da se "nitko" ne smatra odgovornim za njihovo neodržavanje.


Stanovnik Alaginaca, zadovoljan jer je njihov problem napokon riješen, ustvrdio je u pismu: "U međuvremenu je trava tijekom ljeta i požutjela i bila je spremna za kombajniranje, a sada nakon što je pokošena spremna je za baliranje".





Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI