Hrvatski olimpijci i sportaši za Mateja Pernara

Zdravko Ronko, Tomislav Pernar i Krešimir Lončar
(FOTO: Bojan Miščević)

20.04.2011. | Bojan Miščević
Pregleda: 8044

Na današnjoj tiskovnoj konferenciji u Gradskoj kući predstavljen je program sportsko - humanitarnog spektakla Dobrotom za osmijeh, druge takve akcije kojoj je cilj prikupljanje sredstava za nesretno stradalog bivšeg rukometaša RK Požega Mateja Pernara. Spektakl će se održati u sportskoj dvorani Grabrik 28. travnja.

Na konferenciji, uz gradonačelnika, su bili i inicijatori i organizatori akcije Krešimir Lončar i Zlatko Kraker, te Matejev otac Tomislav Pernar.

Olimpijci u Grabriku


Neka od 23 imena koja su potvrdila dolazak u Grabrik su: Patrik Ćavar, Franjo Arapović, Stojko Vranković, Pero Metličić, Igor Boraska, Nikolaj Pešalov, Štef Deverić, Deni Lušić, sedmorka olimpijskih prvaka u rukometu iz Atene 2004. godine.


Program će voditi Tomislav Pandžić - Toca i Davor Dretar - Drele. U pauzama će posjetitelje zabavljati gimnastičari iz gimnastičkog društva Sokol i Plesna radionica Ilijane Lončar.

Matej napreduje

- Uz veliku volju i snagu, Matej pokazuje napredak u rehabilitaciji i oporavku i ovom prilikom bi se htio zahvaliti u Matejevo i ime obitelji Pernar svim sportašima na pomoći i svim ljudima dobre volje koji će doći i podržati akciju - rekao je Tomislav Pernar, Matejev otac.

- Htio bih posebno naglasiti da su svi troškovi oko organizacije, na ovaj ili onaj način zatvoreni i sva prikupljena sredstva će ići na Matejev račun - izjavio je Krešimir Lončar, jedan od inicijatora akcije.

034portal već je pisao o sportsko - humanitarnom spektaklu "Dobrotom za osmijeh".



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI