Tea osvojila srebro u Bratislavi: Imamo viceprvakinju svijeta!

Tea Đakić srebrna u Bratislavi
(FOTO: KBK Bushido)

17.09.2012. | Mario Nakić
Pregleda: 5158

Tea Đakić, članica KBK "Bushido" Požega sudjelovala je na Svjetskom juniorskom prvenstvu u kickboxingu, održanom u glavnom slovačkom gradu Bratislavi, kao članica hrvatske juniorske reprezentacije. Tea je u disciplini low kick osvojila drugo mjesto i tako u Požegu donijela srebrnu medalju i titulu viceprvakinje svijeta.

Do ovog odličja nije bilo lako doći. Nakon više mjeseci konstantnih i napornih priprema, slijedile su četiri prvenstvene borbe u četiri dana. Tea je pobijedila u prve tri, protiv predstavnica Kazahstana, Iraka i Velike Britanije, a u finalu je izgubila protiv predstavnice BiH.

- Osjećam se odlično. Iako smo ciljali na zlato, i srebrna medalja je uspjeh. U finalu je bilo gusto, dala sam sve od sebe, borila se do zadnje sekunde. Zahvalna sam trenerima Igoru Krizmaniću i Saši Božiću, kondicijskom treneru profesoru Bojanu Ostojiću i sparing partneru Luki Šimiću, te svima koji su nas financijski poduprli - prepričala je Tea u razgovoru za 034portal.





- Mislim da je Tea mogla pobijediti i u finalu, protivnica nije bila bolja od nje. Vjerojatno je utjecao pritisak finalne borbe. Međutim, i ovo je odličan uspjeh. To je naše drugo odličje, i Luka Šimić je kao član Bushida osvojio titulu svjetskog juniorskog prvaka - rekao je trener Igor Krizmanić.

Na svjetskom prvenstvu u Bratislavi sudjelovalo je više od 1.600 boraca iz 51 zemlje. U Teinoj disciplini i kategoriji bilo je 10 sudionica. Već sljedeće godine srebrna Požežanka borit će se među seniorima i odmah će napasti titulu prvaka Europe i svijeta.


Tea Đakić s trenerom Igorom Krizmanićem



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI