Vatrogasci dvaput gasili požar u Tulniku (foto)

Požar u Tulniku
(FOTO: Matej Žnidarec)

20.08.2012. | Mario Nakić
Pregleda: 8357

Nastavlja se sezona požara na otvorenom. Danas (ponedjeljak) ih je bilo 5 na području naše županije, i to u Tulniku, Ovčarama, Pleternici, Badljevini i Dragi. Uglavnom je gorjela trava i nisko raslinje, jedino je u Tulniku kod Pleternice bilo prilično opasno.

Oko podneva su vatrogasci Javne vatrogasne postrojbe Požeško-slavonske županije i DVD-a Pleternica zaprimili dojavu o požaru. Vatra je zahvatila šumu, gorjeli su listinac i makija. Ukupno opožareno područje prostire se na 4 hektara.







Zbog nepristupačnog terena i umora pleternički su vatrogasci u pomoć pozvali kolege iz Kutjeva, Gradca i Buka. Sudjelovalo je 35 vatrogasaca sa 7 vozila i 10-ak djelatnika Hrvatskih šuma.





Požar je lokaliziran u roku 2 sata, ali navečer oko 19 sati vatra se ponovno razbuktala pa su vatrogasci opet morali intervenirati. Drugi požar u Tulniku ugašen je oko 21 sat.





Foto: Matej Žnidarec



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI