Čuraj: Za krizu smo sami krivi

Tiskovna konferencija HNS i HSU
(FOTO: Bojan Miščević)

14.04.2011. | Bojan Miščević
Pregleda: 5110

- Ostvarujemo svakodnevni kontakt s ljudima, slušamo njihove stvarne potrebe, prijedloge i probleme. HNS je još 2008. najavljivao dolazak krize i nudio mjere, a kao država i društvo za trenutnu krizu smo 90 posto sami krivi. Dolaskom na vlast nećemo imati ni sto dana, ni deset dana, već od prvog dana moramo uprijeti pošteno, sposobno i sa znanjem na izvlačenju zemlje iz krize, jer ovako više ne može, rekao je danas u požegi na zajedničkoj tiskovnoj konferenciji HNS-a i HSU-a koordinator HNS-a za 5. izbornu jedinicu Stjepan Čuraj.

- Vjerujemo u pobjedu na sljedećim parlamentarnim izborima, to je nasušno potrebno da bi se spriječilo daljnje propadanje države i društva, rekao je član središnjice HNS-a Boris Blažeković.

Predsjednik županijskog HSU-a Branimir Šćulac pojasnio je da su razlozi HSU-ovog priključenja kukuriku koaliciji zajednički interesi HNS-a i HSU-a kao i neustavno prekrajanje izbornog zakona u zadnji čas.


- Tri su stvari najvažnije za svaku stranku: briga za obrazovanje, za zapošljavanje i briga o starima i umirovljenicima, zaključio je Šćulac dodajući kako Požega broji oko 8500, a županija 17000 umirovljenika.




Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI