Ante Pavković najavljuje povratak s nestranačkom listom

Ante Pavković, bivši gradonačelnik Kutjeva
(FOTO: Arhiv)

09.07.2012. | Mario Nakić
Pregleda: 5455

"Svjedočimo sveukupnom zaostajanju i propadanju Kutjeva, ne samo u odnosu na razvijenije sredine, nego i za one za koje smo donedavno bili dobar primjer razvoja lokalne zajednice", tvrdi bivši gradonačelnik Kutjeva Ante Pavković u svom priopćenju za medije.

Propast nogometnih klubova

"Dovoljno je reći da se negativnim pojavama pridružilo zatvaranje objekata u Sportsko-rekreacijskom centru u Kutjevu, gašenje Nogometnog kluba Bektež, ispadanje Nogometnog kluba Kutjevo u niži rang natjecanja". Pavković navodi i probleme teškog funkcioniranja društava i udruga te čestu blokadu računa Grada.


"Nema ozbiljnih projekata"


Pokušaj da se nešto učini nedavnom promjenom na čelu GV (ostavka donedavnog predsjednika)  je zakašnjela reakcija tako da to neće polučiti nikakav pozitivan pomak. Prosto je neshvatljivo da gradonačelnik, gradsko vijeće, pa i gradska uprava nisu za više od 3 godine osmislili  baš niti jedan jedini ozbiljniji projekt, a kamoli ga realizirali. Kutjevo to po svim svojim potencijalima ne zaslužuje i kotač koji nas je duboko vratio unazad mora se napokon zaustaviti! Stoga sam, ponukan mnogobrojnim i svakodnevnim upitima građana kojima je do Kutjeva istinski stalo, odlučio aktivno se uključiti u pripreme, kao i same sljedeće lokalne izbore."

Čiji je to dug?

Pavković najavljuje pokretanje nove opcije nevezane ni uz jednu političku stranku, koja će, prema njegovim riječima, okupiti ugledne građane i gospodarstvenike. Zanimljivo je, međutim, da aktualni gradonačelnik Ivica Nikolić kao glavni razlog današnjeg lošeg stanja i blokadu računa, navodi dugove iz prošlosti, upravo iz vremena dok je Ante Pavković vodio prvo Općinu, a potom Grad Kutjevo.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI