Ponesite rekvizite za kupanje: Lipičani sami otvaraju bazene

Lipički bazeni nekad
(FOTO: Arhiv Pakračkog lista)

29.06.2012. | Mario Barać
Pregleda: 17527

"Bogatima noge su u moru, a moje pred bazenom u lavoru" - moto je pod kojim su stanovnici Lipika i okolice pokrenuli inicijativu za otvaranje lipičkih bazena. Oni će se konačno otvoriti sutra (subota) u 16 sati, ali ne onako kako bi to većina očekivala i kako bi to trebalo biti u normalnom društvu i gradu - otvaranjem vrata bazenskog prostora, nego simboličnim prosvjedom Lipičana ispred njih.

Nezadovoljni građani najavljuju da će se u spomenuto vrijeme okupiti na parkiralištu ispred bazena ZRC-a u Lipiku, sa sobom će donijeti plastične bazenčiće, lavore, luft madrace, ručnike za sunčanje, lopte na napuhavanje i ostale ljetne rekvizite  i na taj način iskazati nezadovoljstvo što ljetnu vrućinu ne mogu ugasiti na nekada omiljenoj ljetnoj destinaciji i jednoj od prepoznatljivosti Lipika.

Pozivaju sve koji su ogorčeni što bazeni ne rade usprkos paklenim temperaturama, da dođu na ovo zanimljivo i originalno okupljanje i sa sobom ponesu ono što bi na bazene ponijeli da su otvoreni.



Lipički bazeni - arhiv Pakračkog lista




Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI