Upravitelj ŽUC-a: Ogradu ćemo postaviti u roku 3 dana

Stanovnici Vinogradske ulice na mjestu gdje je pisalo da treba biti postavljena zaštitna ograda
(FOTO: Vjeran Blašković)

18.06.2012. | Vjeran Blašković
Pregleda: 4193

Nakon što smo jučer posjetili Vinogradsku ulicu u Pleternici gdje su nam se čitatelji požalili na nedostatak ograde uz potok Dol te parkiranje posred ulice na zavojima, odgovore smo potražili u Županijskom upravi za ceste i policiji.

- Ograda na tom mjestu dolazi kroz tri dana - odgovorio je na pitanje naših čitatelja upravitelj ŽUC-a Mijo Jozak te time potvrdio da su bili u pravu kada su tvrdili da je projektom predviđeno njeno postavljanje. Dodao je kako uređivanje ulice još nije završeno te da će sve biti kako je i predviđeno projektom.

Na upit zašto je duž cijele ulice iscrtana isprekidana linija Jozak je rekao kako je projekt radila prometna struka, da je u ulici mnoštvo kućnih ulaza, a puna linija bi stvarala prometnu zbrku.


- Postoje i opća pravila ponašanja u prometu i prometna kultura. U policiji neka objasne što mogu poduzeti i poduzimaju, rekao je Jozak.


Upit o tome poslali smo jutros u policiju te ćemo ga objaviti čim dobijemo odgovor.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI