Dan motora: 150 bikera u počasnom krugu (foto)

Star počasnog kruga na Trgu Sv. Trojstva
(FOTO: Mario Nakić)

17.06.2012. | Mario Nakić
Pregleda: 7093

Devetu godinu zaredom udruga "Dan motora" organizirala je počasni krug u spomen na legendarnog Požežanina Mladenka Krstanovića koji je tragično preminuo u prometnoj nesreći na motociklu. Ove je godine u počasnom krugu prema riječima organizatora sudjelovalo oko 150 motociklista.

Darko Bužančić, predsjednik udruge Dan motora izrazio je svoje zadovoljstvo velikim brojem okupljenih motociklista. Osim samog počasnog kruga, kao i prošlih godina bilo je na Trgu Svetog Trojstva i drugih popratnih sadržaja zabavno-edukativnog karaktera, a sudjelovali su pripadnici požeške policije, Javne vatrogasne postrojbe i Hitne pomoći. Međutim, prevelika vrućina utjecala je na odaziv građana koji su u većem broju došli popratiti samo počasnu vožnju.

Kao i obično, počasni krug je otvorio požeški gradonačelnik Zdravko Ronko upozorivši na velik broj prometnih nesreća. Povorku je na motociklu s organizatorom Bužančićem predvodio Mladenkov 13-godišnji sin Filip.









































Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Izlazite li na glasanje u srijedu, 17.4.2024.?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI