Nagrađene najbolje skladbe kutjevačkog festivala

03.06.2012. | Mario Nakić
Pregleda: 6965

Tijekom dvije večeri Festivala pjesme i graševine, posjetitelji su poslušali 19 skladbi u polufinalu, od kojih su tri izabrane za ulazak u finale. To su Ansambl Bracera i TS Melem - Grube riči, Stjepan Japarić - Ostarila moja lijepa vila i Satir - Pa se samo vozam. Oni su nastupili skupa s ostalim finalistima i na drugoj večeri. Žiri je dodijelio i nagrade najboljim skladbama od prošle godine.

Za najslušaniju pjesmu izabrani su Gazde i Vedrana Vukojević - Dat će Bog i bolje dane. Drugi je Vlado Bašić s pjesmom "Ćaća", a treći Berny feat. Taz Soldo "Udala se nikad nije". Nagradu za najbolji tekst osvojio je Vlado Bašić za pjesmu "Ćaća", a zahvalnicu festivala za izniman doprinos glazbi dobio je Vlado Smiljanić.

- Zadovoljan sam kvalitetom ovogodišnjih izvođača, ali osobito sam zadovoljan odazivom publike - komentirao je za 034portal Tin Jelušić, umjetnički direktor festivala.


U sklopu festivala održano je natjecanje u kuhanju vinskog gulaša, izbor vinske kraljice, a planinari su svečano otvorili vidikovac na Krndiji.


- Spoj glazbe i graševine pokazao se vrhunski i baš ono što treba ovim ljudima - dodaje Jelušić.

FOTO Pogledajte fotogaleriju - 1. dan.
FOTO Pogledajte fotogaleriju - 2. dan.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI