Za kupnju Papukovih nekretnina pristigle dvije ponude

Dvorište DI Papuk
(FOTO: Arhiv Pakračkog lista)

23.05.2012. | Mario Nakić
Pregleda: 7496

Na ponovljeni natječaj za prodaju nekretnina Drvne industrije Papuk podnesene su dvije ponude, potvrdio nam je stečajni upravitelj Tadija Akalović. Obje su ponude pristigle danas poslijepodne, dakle doslovno u zadnji trenutak jer je danas (srijeda) zadnji dan prije zatvaranja natječaja.

Prije dva tjedna u Narodnim novinama je oglašen natječaj za prodaju industrijskog dvorišta nekadašnjeg drvnog giganta, a ukupna je cijena procijenjena na tek nešto više od 4 milijuna kuna. Tijekom stečaja, koji traje godinama, radnici nisu uspjeli još namiriti svoja potraživanja, kao ni mnogi kooperanti.

Neslužbeno doznajemo kako su oba potencijalna investitora iz Hrvatske, i to sa zagrebačkog područja. O visini njihovih ponuda znat ćemo više u petak kada se ponude otvaraju.


Davor Huška, gradonačelnik Pakraca rekao nam je u telefonskom razgovoru nešto ranije kako se nada da će se konačno pojaviti investitor koji bi pokrenuo ponovno proizvodnju na tom prostoru, ali i kako bi nekadašnji radnici Papuka mogli naplatiti barem dio svojih potraživanja.




Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI